Web applicaties

Wij ontwikkelen alle soorten websites. Hieronder worden twee categorieën uitgelicht:

Normale websites

Een normale website is een reguliere website die u gebruikt om uw bedrijf te promoten. Neem bijvoorbeeld deze website, dit is een reguliere website voor informatie/promotie doeleinden.

Maatwerk web applicaties

Een maatwerk website is een website die meer specifiekere doeleinden heeft. Neem als bijvoorbeeld een website waar men een dieet kan volgen, waar ze een profiel en dashboard hebben waar ze gemotiveerd worden met een voorgang, dagelijkse tips, aanbevelingen en meer. Dan spreken we van een maatwerk web applicatie die gebouwd is voor één specifiek doel. Hier valt bijvoorbeeld Facebook ook onder.


Technieken

Reponsive/adeptive design

Wij maken gebruik van responsive design. Ook wel 'adeptive design' genoemd.

Het voordeel van een responsive ontwerp is dat we de website grafisch op een bepaalde manier opmaken waardoor deze zich aanpast op de grootte van het scherm. Dezelfde website zal op de telefoon een andere weergave hebben dan op bijvoorbeeld de tablet of computer. Dit allemaal vanuit dezelfde website en dezelfde domeinnaam.

Het grote technsiche voordeel hiervan is dat niks dubbel gedaan hoeft te worden. U hoeft de inhoud niet dubbel te schrijven voor meerdere apparaten, wij hoeven niet 3 ontwerpen te maken voor computer, tablet en telefoon.

Dit scheelt ons veel werk, en maakt het voor u als klant vele malen voordeliger.