Mobiele applicaties

Even snel wat opzoeken op de telefoon. U kent het vast wel.

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat ze mobiele telefoon een steeds belangrijkere factor worden in het dagelijks leven.
Voor veel zaken gebruikt men een aparte app, of zoekt men informatie op via een website.

Door onze lage uur tarieven en brede kennis van mobiele applicaties en websites bent u hiervoor bij ons op het juiste adres.
Wij ontwikkelen mobiele applicaties voor iOS (Apple) en Android (Google).

Er zijn twee soorten mobiele applicaties die wij ontwikkelen:

Native apps

Een 'native' app is een applicatie die je download uit de App- of Play Store. Een 'native' app heeft toegang tot alle elementen die door het besturingssysteem worden gedeelt.

Hierdoor kunt u gebruik maken van zaken als locatie gegevens (GPS), interne systemen zoals de adresboek, fotoalbum en meer.

Een voorbeeld van zo'n app is bijvoorbeeld een race spel, de e-mail applicatie op uw telefoon, of een foto bewerking applicatie.

Voordelen:

Nadelen:

Semi-native apps

Dit zijn 'native' apps die in de app een website laden van slechts één locatie. In feite fungeert het als een webbrowser die slechts één website kan laten zien, waardoor het lijkt als een echte applicatie.

Het voordeel hiervan is dat je elke aanpassing aan de webpagina binnen die applicatie direct ziet op elke telefoon waar de applicatie is geïnstalleerd. Hiervoor gelden dezelfde voor- en nadelen van de 'web app', behalve dat deze app wel in de App Store gedownload kan worden.

Web apps

Web apps zijn 'applicaties' die dienen als een kleine website met één doel; het nabootsen van een app. Een web app kan ik veel gevallen een 'echte' app vervangen.

Een voorbeeld kan zijn dat u een online dienst aanbied waarbij men foto's kunt uploaden, die vervolgens via een website te bekijken zijn.

Voordelen:

Nadelen: